Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Herlaadkaart voor smartphone kopen? Kijk direct!

Iedere smartphone heeft een simkaart nodig om (goed) te kunnen functioneren. Zonder een simkaart heb je namelijk geen telefoonnummer. Hierdoor kun je niet bellen, sms’en en internetten. Ben je op zoek naar een simkaart voor je smartphone? Lees dan verder.

Goedkoopste simkaart voor smartphone

We begrijpen heel goed dat je een goedkope simkaart voor je smartphone wilt. Wie wilt dat nou niet? Omdat we jou zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hebben we de goedkoopste simkaart voor je smartphone uitgezocht. Dit is gebaseerd op het aanbod en (natuurlijk) de prijs. Ben je benieuwd naar welke dit is? Neem dan een kijkje:


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Wat is een simkaart?

Een simkaart is een kleine chip die je in je smartphone doet. De afkorting SIM staat voor ‘Subscriber Identity Module’. De simkaart voor je smartphone wordt door je provider opgestuurd. De simkaart zorgt ervoor dat jouw telefoon verbinding kan maken met het netwerk van je provider. Hierdoor kun je bellen, sms’en en internetten.

Prepaid simkaart voor smartphone

Met een prepaid betaal je van te voren. Je hebt vast weleens gehoord van het woord ‘beltegoed’. Je kunt je beltegoed opwaarderen bij de website van je provider of een fysieke winkel bij jou in de buurt. Zodra deze op is, is het daadwerkelijk op. Het grote voordeel van een prepaid simkaart is dat je geen onverwachte kosten kunt verwachten. Een prepaid simkaart is vooral handig voor als je op vakantie gaat. Je hebt het vast wel eens gehoord, dat mensen thuiskomen van vakantie met een hoge telefoonrekening. Dat kan je nooit overkomen als je een prepaid simkaart hebt.

Een ander voordeel is dat je niet vastzit aan een 1- of 2-jarig telefoonabonnement. Dit scheelt je elke maand weer kostbare euro’s. Tegenwoordig bieden providers prepaid internet aan. Als je een lichte internetgebruiker bent is dit ideaal. Je kan dus een goedkope prepaid internetbundel kopen, in plaats van een abonnement afsluiten.

Dual sim smartphone

Tegenwoordig kun je een dual sim smartphone kopen. Deze smartphones hebben ruimte voor 2 simkaarten. Je bent bereikbaar op 2 verschillende nummers als je gebruik maakt van de dual sim functie. Zo kun je makkelijk je zakelijke en privé nummer scheiden. Wel zo handig. Ben je in bezit van een dual sim smartphone met een sim only of mobiele abonnement? Kijk dan vooral in de eerder weergegeven overzicht voor een prepaid simkaart.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *