Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Lyca simkaart voor gebruik in Nederland

Voor Belgische klanten van Lycamobile is het mogelijk om in Nederland dezelfde prepaid simkaart te gebruiken voor hetzelfde tarief. Je betaalt de Belgische tarieven in Nederland zonder extra kosten (roamingkosten) te betalen wanneer je naar België belt. Je behoudt hetzelfde nummer, maar je krijgt ook een Nederlands nummer waarmee je gratis gebeld kan worden en gratis sms’jes mee kunt ontvangen. Voor vrienden en familie in Nederland is het dan goedkoper om naar het Nederlandse nummer te bellen. Ook betaal je zelf met het Nederlandse nummer de lokale tarieven.

De dienst activeren

Je hoeft geen nieuwe herlaad kaart te bestellen en kunt de dienst als volgt activeren:

  • Je kunt de dienst activeren door de code: *128*31# in te toetsen en te bellen.
  • Je kunt een sms versturen naar 3535 met de tekst: SUB 31 (gratis).
  • Of je kunt de klantenservice bellen wanneer je in Nederland bent.

Geen extra kosten

Het voordeel van deze simkaart is dus het feit dat je geen roamingkosten betaalt en van dezelfde diensten in Nederland gebruik kunt maken. Ook het herladen kan op dezelfde manier geschieden als thuis. Je moet bij het herladen dus geen gebruik maken van de Nederlandse herlaadcode, maar van de Belgische herlaadcode. Als je in Nederland bent ga je naar de Belgische webpagina van Lycamobile. Je saldo kun je op je telefoon bekijken met de code *131#. Ook de Belgische klantenservice van Lyca is op dezelfde manier bereikbaar via het nummer 1976.

Geen roamingkosten

Er is momenteel ook een actie actief waarbij je met een Belgische Lyca simkaart in 17 landen geen roamingkosten hoeft te betalen.

5/5 - (1 stemmen)

One thought on “Lyca simkaart voor gebruik in Nederland

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *