mifi router Wil je altijd internet bij je hebben op apparaten die je niet zomaar kunt verbinden met een internet netwerk? Dan is een mifi router kopen echt dé oplossing. Bijvoorbeeld als ‘draagbaar mobiel kantoor’, of als bij jou thuis het internet bereik slecht is of misschien wel op vakantie! Een mifi router helpt je met een sterke & stabiele verbinding op plekken waar je geen (of geen goede) verbinding tot het vaste netwerk hebt. Op deze pagina lees je vanalles over de mifi router.

Wat is een mifi router?

Mifi heeft eigenlijk geen eenduidige betekenis. De één zegt dat het een afkorting is voor mobiele wifi, de ander noemt het een afkorting voor ‘my wifi’. Waar de afkorting dan ook precies voor staat, het komt erop neer dat een mifi router ervoor zorgt dat je het internetsignaal van het mobiele netwerk kunt oppakken en kunt versturen naar verschillende devices tegelijk. Zoals een tablet, smartphone, laptop etc. Een mifi router is dus eigenlijk een soort wifi hotspot.
Een mifi router is een klein apparaatje. Een mifi apparaat is ongeveer 10 bij 6 centimeter en ongeveer 1,5 centimeter dik. Het past dus gemakkelijk in je tas of in je broekzak. Een mifi router maakt gebruik van het mobiele netwerk, doordat er een (data) simkaart in het mifi apparaat geplaatst wordt.

Groot pluspunt voor je digitale veiligheid: ALTIJD online via een Betrouwbaar & Veilig netwerk!

De voordelen van een mifi router

Als je een mifi router koopt, kun je profiteren van veel voordelen en gemak:

✓ Je kunt overal online gaan!
✓ Altijd direct online, bijvoorbeeld op vakantie. Zo bespaar je ook nog eens veel tijd, omdat je niet hoeft te zoeken naar een lokaal wifi netwerk.
✓ Altijd verbonden met een betrouwbaar netwerk.
✓ Je bent onafhankelijk van lokale wifi netwerken
✓ Met 5 tot 10 devices tegelijk online (afhankelijk van de mifi router)

Een groot pluspunt van de mifi router is dat je altijd verbonden bent met een betrouwbaar mobiel netwerk. Een openbaar wifi netwerk is namelijk niet veilig. Het is mogelijk dat er met je meegekeken wordt wanneer je inlogt op sites, of aan het internetbankieren bent. Dit kun je dan ook beter niet doen. Met een mifi maak je gebruik van het internet dat je via je eigen (data) simkaart tot stand brengt en daarom is dit een stuk veiliger. Ook bijvoorbeeld als je zakelijk online wilt zijn.

Mifi kopen? Hierop moet je letten!

Naast een mifi kopen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken voor het doel dat je met de mifi router hebt. Er zijn namelijk verschillende varianten in mifi’s. Belangrijke punten om in overweging te nemen bij een mifi kopen, zijn:

  1. Met hoeveel apparaten wil ik tegelijk online kunnen gaan?
  2. Welke internetsnelheid wil ik kunnen behalen?
  3. Wil ik een connectie kunnen maken met het mobiele 4G netwerk?

Welke mifi router kopen?

Dit zijn eigenlijk de belangrijkste punten. In eerste instantie is het belangrijk met hoeveel apparaten je tegelijkertijd gebruik wilt kunnen maken van de mifi router. Sommige routers ondersteunen namelijk maximaal 5 devices, anderen 10. Daarnaast is ook de haalbare internetsnelheid mede afhankelijk van de mifi router die je koopt. Ze ondersteunen namelijk niet allemaal de hoogste snelheden en het 4G netwerk. Wil je films kunnen streamen of de mifi router gebruik als mobiel kantoor? Dan adviseren wij een mifi router die het 4G netwerk ondersteund, omdat je anders hinder gaat ondervinden.

Beste keuze: De Huawei mifi router

Aangezien wij vaak de vraag hebben gekregen welke Mifi router nou goed werkt en in vele situaties de beste keuze was, hebben wij hier onderzoek naar gedaan. Voor ons is duidelijk geworden dat een Huawei E5573s-320 mifi router als de beste keuze gezien kan worden, als je snel internet nodig hebt voor bijvoorbeeld het streamen van video’s en met meerdere apparaten van de mifi router gelijktijdig gebruik wilt maken.
In samenwerking met onze partner kunnen wij jullie een uniek aanbod bieden voor deze Huawei mifi router.

De Huawei E5573s-320 mifi router, nu vanaf slecht €99,95 incl. gratis data simkaart / herlaadkaart!

De specificaties van deze router zijn:
✓ Een UNIEK en GOEDKOOP aanbod
✓ Maak met 10 devices tegelijkertijd gebruik van de mifi router
✓ Deze Huawei mifi router ondersteunt het 4G netwerk.
✓ Maximale downloadsnelheid van 300 Mbps!
✓ Je krijgt een gratis data simkaart met 2GB gratis internet!

Het is mogelijk dat in plaats van het bovenstaande exacte model, een andere MiFi router wordt geleverd. Dit zal altijd een soortgelijke router zijn met vergelijkbare (of betere) specificaties.

Mifi router gebruiken, je kunt direct online!

Als je een mifi router koopt, kun je eigenlijk direct online. Een mifi apparaat is namelijk supersnel te installeren, als je al van installeren kunt spreken:

  1. Doe de simkaart in de mifi router
  2. Doe de mifi router aan
  3. De router maakt automatisch verbinding met het netwerk

Simkaart voor de mifi router

Een mifi router heeft een herlaadkaart nodig voor het gebruik van het mobiele netwerk. Belangrijk hierbij is dat je een simkaart koopt waarmee je goedkoop kunt internetten, en het is helemaal makkelijk als deze bruikbaar is in heel Europa of in landen over de hele wereld. Hiervoor zijn speciale data simkaarten op de markt. Hiermee kun je uitsluitend internetten, want bellen en sms’en kun je toch niet via de mifi router. Met zo’n data simkaart profiteer je van internetten vanuit goedkope bundels, die maar liefst een jaar geldig zijn! Een belangrijk bijkomend voordeel is ook nog, dat je via deze simkaarten kunt internetten in heel Europa (data sim Europa) of in heel veel landen over de hele wereld (data simkaart Wereld). Zo’n simkaart krijg je gratis als je bovenstaande mifi router koopt.