Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Mobile Vikings lanceert nieuw abonnement

Mobile Vikings komt met groot nieuws: De introductie van de onbeperkt Sim Only abonnementen. Met deze Sim Only onbeperkt bellen en internet abonnementen breekt Mobile Vikings de markt open in België. Ben jij benieuwd naar de nieuwste Sim Only van Mobile Vikings? Lees in deze blog over de Sim Only onbeperkt abonnementen van Mobile Vikings en ontdek of onbeperkt iets voor jou is.

Unlimited Data abonnement Mobile Vikings

Mobile Vikings introduceert het nieuwe abonnement onder de naam Unlimited Da Da Ta. Naast unlimited data kun je met dit abonnement dus ook onbeperkt bellen. Mobile Vikings biedt dit abonnement al aan voor €29 per maand. Hiermee duikt het met een kwart, ver onder de huidige prijzen voor telecom in België. Mobile Vikings geeft zelf aan te vinden dat de consumenten in België teveel betalen voor telecom. Met deze Sim Only onbeperkt willen ze de markt openbreken en de consumenten onbeperkt laten bellen en data verbruiken.

Onbeperkt! Klopt dat wel?

Vraag jij je af of de Sim Only onbeperkt abonnementen van Mobile Vikings wel helemaal onbeperkt zijn? In principe is het onbeperkt abonnement van Mobile Vikings ook echt onbeperkt. Wel maakt het gebruik van een Fair Use Policy voor het internet verbruik. Op het moment dat je per maand meer als 20 GB internet hebt verbruikt zul je overgezet worden op een minder snel netwerk met een snelheid van 512 KBPS. Bij het internet gebruik in het buitenland zal dit al zijn na het gebruik van 11 GB per maand.

Is Sim Only onbeperkt iets voor mij?

Wie wil dat nou niet? Onbeperkt bellen, internetten en SMS’en lijkt toch voor iedereen geschikt? Toch is dit niet helemaal waar. Op het moment dat jij het heerlijk vind om buiten de deur vrij te kunnen internetten, en te kunnen bellen wanneer jij wilt, dan is een Sim Only onbeperkt abonnement wat jij zoekt. Toch zijn er veel mensen die voordeliger uit zijn met een kleiner abonnement. Deze mensen verbruiken dan te weinig waardoor hun gebruik past binnen bijvoorbeeld een 10 GB abonnement. Een compleet overzicht van de voordelen van Sim Only onbeperkt abonnementen lees je hieronder.

  • Onbeperkt internetten en bellen wanneer je maar wilt. Je hoeft je geen druk te maken en zult nooit meer over je bundel heen gaan.
  • Geen onverwachte hoge kosten aan het eind van de maand. Je zult nooit extra kosten krijgen voor teveel verbruik.
  • Verbinden met WiFi netwerken is niet meer nodig. Openbare WiFi netwerken zijn vaak onveilig. Verbinden met deze onveilige netwerken hoef jij niet meer te doen!
  • Je bent altijd bereikbaar. Whatsappen, bellen of SMS’en kan waar en wanneer je wilt.

Mobile Vikings biedt meer!

Naast deze nieuwe Sim Only onbeperkt abonnementen biedt Mobile Vikings natuurlijk meer. Al jaren is Mobile Vikings een ervaren aanbieder van herlaadkaarten. Het voordeel van deze herlaadkaarten is dat je nooit meer verbruikt dan het bedrag dat je op je herlaadkaart hebt gezet. Geen vaste maandelijkse kosten of verrassend hoge kosten aan het eind van de maand met de herlaadkaarten van Mobile Vikings. Wil je meer informatie over de herlaadkaarten? Klik op de bovenstaande link en vind direct de herlaadkaarten van Mobile Vikings.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *