Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Simkaart voor Smartwatch kopen?

Tegenwoordig is het mogelijk om smartwatches te gebruiken zonder je telefoon mee te nemen.
Dit zijn Smartwatches die je autonoom kunt gebruiken en smartwatches die autonoom zijn, maar waarvoor je voor apps en software updates toch een smartphone nodig hebt. Vaak zijn er bij dit soort Smartwatches een simkaart bijgeleverd waar je extra kosten mee maakt. Wil jij een smartwatch simkaart aanschaffen? Lees dan verder.

Smartwatch Simkaart aanschaffen?

Wil je direct een geschikte Prepaid simkaart aanschaffen voor jouw Smartwatch? Onderstaand hebben wij de top drie beste simkaarten van nu neergezet. Klik op de bestelknop om meteen een simkaart te kopen voor jouw smartwatch.

Prepaid ProviderBellenSMSPer MB
Mobile Vikings

(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 minuten)
0,200,0025
(0,25 cent)
0,02
(2 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 minuten)
0,150,004
(0,4 cent)
0,0075
(0,7 cent)
Bestellen
Mobile Vikings

(€25,- herladen= 3GB - 4000 sms - 200 minuten)
0,1250,0063
(0,6 cent)
0,0063
(0,6 cent)
Bestellen

De meeste Smartwatches maken gebruik van een Nano simkaart. De bovenstaande simkaarten zijn allemaal 3-in-1 simkaarten waarmee je je smartwatch kunt voorzien van een mini, micro of nano simkaart. Zo hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken of de simkaart die je koopt ook echt gebruikt kan worden

Waarom een Prepaid simkaart?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft smartwatch simkaarten. Toch zou je voorkeur vrijwel altijd uit moeten gaan naar een prepaid simkaart. Met een prepaid simkaart heb je je gebruik zelf in de hand. Je kunt zelf kiezen wanneer je je tegoed opmaakt en hoeveel tegoed je op je simkaart opwaardeert wanneer je tegoed op is. Daar waar je voor zo’n standaard abonnement die je bij aanschaf van je smartwatch krijgt altijd moet betalen (ongeacht of je er gebruik van maakt of niet).

Een stukje gemak

Een mobiele telefoon mee nemen in je tas of broekzak kan als vervelend ervaren worden. Soms is het fijn als je alleen een smartwatch kunt gebruiken zonder dat je hiervoor je mobiele telefoon mee hoeft te nemen. Dit geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen die een smartwatch mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan bezigheden zoals sporten, een wandeling maken of buitenspelen met vrienden. Dit zijn momenten waarop je je mobiel niet nodig hebt, maar misschien wel gebruik wilt maken van de functionaliteiten en applicaties op je smartwatch.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *