Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid internet in Dubai

Dubai is de afgelopen tien jaar steeds populairder geworden, zowel voor zakelijke reizigers als voor op vakantie. Hierdoor is er steeds meer vraag naar een goed werkend internetverbinding voor personen die Dubai bezoeken vanuit het buitenland Internet hebben op je mobiel hebben is namelijk niet weg te denken. Het is een onmisbaar apparaat geworden voor vele mensen. Of het nou om mee te whatsappen of om je wegwijs te maken met Google Maps door de straten van Baniyas.

Simkaart voor Dubai

Voor een bezoek naar Dubai is een Prepaid simkaart het meest geschikt. Je zult daar immers een korte tijd verblijven. Het is dan ook logisch om geen abonnement af te sluiten waar je aan vast komt te zitten. Daarnaast zijn prepaid tarieven steeds goedkoper aan het worden in het buitenland. Hieronder bespreken wij welke prepaid sim het meest geschikt is voor Prepaid Internet in Dubai.

Prepaid Internet Dubai

De beste simkaart die je kunt aanschaffen voor Dubai is een data simkaart. Met een data simkaart kun je alleen gebruik maken van internet tegen het voordeligste prepaid tarief ter wereld. Er zijn twee varianten van de Data Simkaart. De Data simkaart Wereldwijd is bruikbaar in Dubai. Met de Data Simkaart Wereldwijd maak je in de Verenigde Arabische Emiraten gebruik van de netwerken van lokale providers. Hiermee heb je constant een betrouwbare en snelle prepaid internetverbinding in Dubai. Om een data simkaart wereldwijd te kunnen bestellen kun je de onderstaande bestelknoppen gebruiken.

Voordelen Data simkaart

Met de data simkaart zit je nergens aan vast, omdat het een prepaid simkaart is. Wanneer je tegoed opraakt, kun je gewoon weer een nieuwe bundel aanschaffen. Hiermee heb je je verbruik volledig in eigen handen. Ook hoef je geen (mogelijke) roamingkosten te betalen. Buiten de EU zijn deze kosten ERG hoog. De data simkaart heeft daarnaast nog een aantal specifieke voordelen welke uniek zijn voor deze simkaart.

  • Bij een opwaardering is je tegoed weer 365 geldig. Zo kun je in theorie je tegoed oneindig lang meenemen.
  • Goedkoopste manier voor (internationaal) mobiel internet! De data bundels zijn omgerekend vele malen goedkoper.
  • De simkaart is oneindig lang houdbaar. Het wordt dus niet afgesloten zoals wel het geval is bij vrijwel elke andere prepaid simkaart.
  • Tijdelijke actie: 1GB data GRATIS bij aanschaf van een Data simkaart

Lokale providers

In Dubai zijn er twee providers welke het meest gebruikt worden. Du Telecom UAE en Etisalat UAE zijn de providers waarmee je gebruik kunt maken van lokale prepaid bundels. Echter, zijn de kosten hiervan erg hoog. Zo betaal je voor een prepaid bundel zo’n 12 euro voor 200MB data.
Ook zijn de standaardtarieven niet echt goedkoop. Je betaalt met Etisalat lokaal 0,38 cent per minuut en 0,63 cent als je naar het buitenland belt. De tarieven van Du Telecom zijn vergelijkbaar met die van Etisalat.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negentien − zeventien =