Written by Mo Maghsoudi

WiFi op de boot

Nog een maandje te gaan en de zomer is weer afgelopen. Voor veel mensen betekent het dat ze nog eventjes kunnen genieten van het water met hun boot(je). Ben jij iemand die op zoek is naar internet op de boot? Wanneer je dan op het water bent wil je natuurlijk wel een goed werkend en stabiele internetverbinding hebben. Het zou namelijk geweldig zijn als je gewoon kunt Whatsappen of streamen. Op deze pagina vertellen we je hoe je WiFi op de boot kunt krijgen met een prepaid data simkaart.

WiFi op de boot

WiFi op de boot kun je het beste realiseren door een MiFi router aan te schaffen. Met een MiFi router kun je tot wel 32 apparaten verbinden met een goed werkend internetverbinding. Daarnaast heb je het voordeel dat zo’n MiFi router tot wel 10 uur gebruik aan kan. Ben je nog niet in het bezit van een MiFi router? WIj raden je dan aan om een Huawei E5573s-320 MiFi router aan te schaffen. Dit is de beste keuze qua prijs/kwaliteit als je gewoon snel en betrouwbaar internet nodig hebt. In samenwerking met onze partner kun je de twee onderstaande MiFi routers met bijbehorende data simkaarten direct bestellen.

Voordelen van de Huawei E5573s-320

Dit model MiFi router is uniek en goedkoop in vergelijking met andere MiFi routers. Je kunt tot wel 10 apparaten verbinden met dit MiFi routertje. Daarnaast ondersteunt het een 4G netwerk met een maximale downloadsnelheid van 300 Mbps. Zo kun je ongestoord internet op de boot hebben dat ook nog eens super snel is! Koop je de MiFi router via onze website? Dan krijg je er een gratis Data Simkaart bij!

Simkaart voor MiFi router

Het enige wat je daarvoor nodig hebt om een MiFi router is een simkaart. Je zou kunnen kiezen voor een simkaart met een sim only abonnement als je dagelijks WiFi op de boot wilt, maar voor de meeste mensen is een prepaid simkaart het meest geschikt. Je kunt hiervoor het beste een data simkaart gebruiken. Een data simkaart gebruik je alleen om mee te internetten. Aangezien je met een MiFi router alleen gaat internetten is dit de perfecte simkaart hiervoor.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *