Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Mobistar introduceert internationale simkaart

Mobistar introduceert samen met de Engelse internationale mobiele communicatiespecialist Core een nieuwe internationale prepaid simkaart genaamd 1617. Specifiek voor buitenlanders in België die voor een voordelig tarief naar het thuisfront willen bellen.

Internationale simkaart 1617

1617 is een internationale simkaart waarmee je vanuit België voordelig naar het buitenland belt. De tarieven beginnen bij €0,01 euro per minuut en is speciaal voor buitenlanders in België die contact op willen nemen met mensen uit hun land van herkomst. De lage tarieven voor prepaid klanten zijn uitsluitend voor bellen en sms’en. Voor de prepaid simkaart betaal je €6,90 waarop een krediet op staat van €5,-. De simkaart is zowel online als bij de verschillende verkooppunten van Mobistar verkrijgbaar. Op de speciale pagina 1617.be is alle informatie met betrekking tot de herlaadkaart te vinden. Op de website kun je een bestemming selecteren uit meer dan 150 landen, vervolgens verschijnen er twee tarieven; oproepen naar vaste lijnen en mobiele oproepen. Daarnaast worden er voor elke oproep verbindingskosten van €0,19 in rekening gebracht. Een internationaal nummer begint met 00. Een andere internationale simkaart is de simkaart van Lycamobile, bekijk de pagina Gratis Simkaart voor meer informatie.

Herladen

De 1617 International SIM card is via de gebruikelijke Mobistar mogelijkheden te herladen. Met een herlaadticket van Mobistar, met Bancontact, online of via gms (m-banxafe).

Nationaal tarief van de herlaadkaart

  • Bellen: €0,15 per minuut
  • Sms: €0,10 per sms
  • Internet: €0,10 per MB

Bundels en geldigheid bij lokaal gebruik

Het tegoed bij een herlaadbeurt is (vanaf €10,-) 1 jaar geldig, let op: bij een herlaadbeurt van €5,- is het belkrediet 31 dagen geldig! Het krediet bestaat uit een bundel van een X aantal minuten bellen of een X aantal sms’jes. Daarnaast krijg je een bonus bij elke herlaadbeurt, deze bonus is 31 dagen geldig. Om te kunnen surfen moet je een aparte bundel aanschaffen. Er zijn twee bundels beschikbaar: 100 MB voor €2,- en 1GB voor €6,-.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *