Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Orange vernieuwt herlaadkaarten

Orange heeft een nieuw tariefplan geïntroduceerd genaamd “Tempo”. De bekende herlaadkaarten Dolfijn, Kangoeroe en Internet on Mobile worden vervangen door Tempo Giga, Tempo Touch en Tempo Easy.

Tempo is een oude merknaam uit 1996 en het was zelfs de eerste prepaid telefoonkaart op de markt. Nu dragen de herlaadkaarten van Orange dus deze naam. Het oude tariefplan blijft bestaan voor bestaande klanten, maar je kunt er ook voor kiezen om kosteloos je tariefplan aan te passen. Dit doe je door #121# te bellen of je past het aan via de Klantenzone. Heb je een Internet On Mobile-kaart dan wordt deze standaard verandert in Tempo Giga, hier hoef je zelf niets voor te doen. Met een Kangoeroe of Dolfijn herlaadkaart ontvang je bij een herlaadbedrag van €20,- dezelfde voordelen als bij een herlaadbedrag van €25,-. Dit was voorheen niet zo.

Tempo Giga, de naam zegt het al, is uiteraard voor mensen die veel gebruik maken van mobiel internet. Je kiest je herlaadbedrag van €10, €15 of €20 euro waarmee je een bepaald aantal belminuten ontvangt. Hierbij ontvang je de bonus die 31 dagen geldig is en daarmee kun je volop chatten en sms’en. Je ontvangt namelijk 750 MB en 500 sms’en, 4GB en 4000 sms’jes of 5GB en 5000 sms’jes. Met Tempo Touch kun je voor hetzelfde bedrag iets meer bellen. Daarnaast ontvang je onbeperkt sms’jes en een aantal gratis MB’s om te gebruiken voor Facebook en Twitter. De laatste, Tempo Easy, is zoals de naam al aangeeft “easy”. Je ontvangt namelijk geen bonus, maar je ontvangt belminuten of sms’jes of MB’s dat 1 jaar geldig is. Bij Tempo Easy is het standaardtarief €0,10 per minuut, sms, mms en MB. Het tarief van Tempo Giga is dat van het oude Dolfijn en Tempo Touch is met €0,05 goedkoper geworden, namelijk €0,25 per minuut.

Ook de internationale herlaadkaart krijgt een nieuwe naam. Voorheen was dit 1617, maar nu heet de prepaid kaart Maghreb Mobile. Je belt hiermee naar de landen Marokko, Algerije en Tunesië voor een tarief van €0,01 per minuut. De verbindingskosten ofwel het starttarief is €0,22 per oproep. Wanneer je herlaadt ontvang je ook een bonus van 31 dagen die alleen geldig is in België. Bij een herlaadbeurt van €10,- kun je onbeperkt bellen en sms’en naar alle netwerken.

Voor meer informatie over de nieuwe herlaadkaarten of het bestellen van een herlaadkaart bekijk je onze Orange pagina.

3.6/5 - (8 stemmen)

One thought on “Orange vernieuwt herlaadkaarten

  1. Ik wou een maghreb-mobile sim bestellen bij orange, maar deze zit nu onder de oude tariefplannen en is niet meer te krijgen

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + vijf =