Written by Mo Maghsoudi

Een prepaid herlaadkaart kiezen doe je zo!

Vandaag gaan we vertellen hoe je de beste prepaid herlaadkaart kunt kiezen. Dit blijkt voor de meeste mensen nog een lastige opgave te zijn. Een herlaadkaart kiezen kan veel tijd in beslag nemen. Helemaal als je geen idee hebt waar je op moet letten. Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen. In onze blog vertellen we je hoe je de beste simkaart kunt kiezen.

De beste prepaid herlaadkaart kiezen

De beste herlaadkaart kiezen, hoe doe ik dat? Was het maar zo makkelijk, één prepaid simkaart die voor iedereen van toepassing is. In de praktijk zien we dat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft. Een simkaart kiezen is subjectief en iets persoonlijks. Het is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Gelukkig bieden we een oplossing om je te helpen.

Voordat we je kunnen helpen is het handig om jezelf het volgende af te vragen: ben je iemand die regelmatig belt en/of SMS’t? Of juist iemand die veel gebruik maakt van het internet? Op basis van deze vragen wordt het een stuk makkelijker om de beste prepaid simkaart te kiezen. Het stelt jou in staat om de beste prepaid simkaart te kiezen, die past bij jouw persoonlijk gebruik.

Direct een herlaadkaart kiezen en kopen? Kijk hier

Wil je direct een herlaadkaart kiezen en kopen? Kijk dan in onze vergelijker, waar we de beste prepaid simkaarten aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen is een simkaart kiezen die bij jou past. Ga je voor een prepaid met voordelige belminuten en/of internet MB’s? Binnen een aantal klikken kun je een nieuwe prepaid herlaadkaart kiezen en kopen. Hieronder vind je alle prepaid simkaarten:


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Waar moet ik op letten?

Waar moet ik op letten als ik een prepaid simkaart koop? Iedere provider hanteert zijn eigen tarieven. Het is verstandig om alle tarieven van de verschillende providers naast elkaar te houden. Zo kom je erachter bij welke provider je voordelig kunt bellen, sms’en en/of internetten. Daarnaast zijn er providers die een starttarief hanteren bij het bellen. Bel je regelmatig? Kijk dan of de desbetreffende provider een starttarief hanteert. Het kan je flink wat euro’s besparen. We raden je aan om in onze vergelijker te kijken. We hebben namelijk vermeldt welke providers een starttarief hanteren en welke niet.

3/5 - (4 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *