Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid herlaadkaart vergelijken

Een prepaid herlaadkaart vergelijken is niet zo moeilijk. Maar waar moet je rekening mee houden? En zitten er geen addertjes onder het gras? Maak je geen zorgen. We zijn in het leven geroepen om je te helpen. We hebben alle prepaid simkaart aanbieders met elkaar vergeleken op basis van hun tarieven en voorwaarden. Het resultaat hebben we in een duidelijk overzicht uitgewerkt. Binnen een aantal minuten kun je de beste prepaid simkaart kopen die bij je past. Daarnaast kun jouw huidige prepaid herlaadkaart vergelijken met een andere herlaadkaart.

De beste prepaid vergelijken vergelijken en kopen

Een Prepaid herlaadkaart vergelijken is zeer eenvoudig. We hebben alle providers in één duidelijk overzicht gezet met de bijbehorende beltarieven, internettarieven, sms-tarieven en eventuele startkosten. We hebben gemerkt dat de beltarieven sterk kunnen verschillen. Ben je iemand die regelmatig belt? Dan is het wellicht verstandig om een prepaid simkaart te kiezen met voordelige beltarieven. In onze tabel kun je een prepaid vinden met de goedkoopste beltarieven.

We hebben ook de eventuele starttarieven vermeld. Het is namelijk zo dat de meeste providers een starttarief hanteren en hierover zwijgen. Starttarieven worden verrekend zodra een verbinding tot stand komt tijdens het bellen. Houd hier dus rekening mee. Herlaadkaart vergelijken helpt je om starttarieven te vermijden.

Wil je de beste prepaid simkaart kopen die echt bij je past? Kijk dan in onze tabel voor de populairste en beste prepaid simkaart van dit moment:


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Goedkope prepaid kopen? Drie handige tips

We kunnen je verklappen dat het grootste deel van de Nederlanders voor een goedkope prepaid kiest. Ze willen zo goedkoop mogelijk bellen, SMS’en en internetten. Niet zo’n gek idee, toch? Hieronder geven we drie tips die je kunt toepassen om een goedkope prepaid te kopen:

  • Herlaadkaart vergelijken. Herlaadkaart vergelijken is de beste manier om een goedkope prepaid te kiezen. Het stelt je namelijk in staat om een simkaart te kiezen die past bij jouw budget, persoonlijk gebruik en wensen en behoeften. Ben je het liefst de hele dag online? Kies dan een provider met een voordelige internetbundel en/of internet tarieven. Op deze manier betaal je nooit te veel om te kunnen internetten.
  • Kies een kleine telecomprovider. We raden je aan om een kleine telecomprovider te kiezen, omdat ze voordelige tarieven aanbieden. Ze moeten het namelijk concurrenten met de grote telecomproviders, zoals T-Mobile. Uit ons onderzoek blijkt dat Simyo (een kleine partij) de goedkoopste prepaid is. Bij Simyo kun je bellen, SMS’en en internetten tegen een scherpe prijs.
  • Maak gebruik van prepaid bundels. Wil je goedkoop bellen, SMS’en en/of internetten? Maak dan gebruik van prepaid bundels. Met een prepaid bundel ben je goedkoper uit dan als je telkens moet opwaarderen. De meeste providers bieden een prepaid bundel aan.
3/5 - (3 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *