Written by Mo Maghsoudi

Simkaart voor tablet kopen?

Ben je op zoek naar een herlaadkaart voor je tablet? Dan ben je bij ons op het juiste adres. In onze blog bieden we een aantal voordelige prepaid deals voor in je tablet. Dit zorgt ervoor dat je zowel in het binnenland als buitenland kunt internetten, ongeacht waar je bent. Ben je benieuwd? Lees dan gerust verder.

Herlaadkaart voor tablet: goedkope internet providers

Het is belangrijk dat je een herlaadkaart koopt met voordelige internet tarieven. Waarom? Het is namelijk niet mogelijk om met een tablet te bellen en/of SMS’en. Je hebt dus vrij weinig aan een prepaid simkaart met goedkope beltarieven, omdat je hier geen gebruik van kunt maken. Kies dus voor een herlaadkaart met voordelige internet tarieven en/of internetbundels. Met dit in je achterhoofd, kunnen we op zoek naar goedkope internetproviders. In Nederland heb je de keuze uit een aantal providers, die voordelige internet tarieven aanbieden. We hebben ze voor je uitgezocht en op een rijtje gezet:


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 3GB - 3000 sms - 200 min)

0,1250,0083 (0,8 cent)0,0083 (0,8 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 min)

0,150,0075 (0,7 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 500 sms - 50 min)

0,200,02 (2 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Herlaadkaart voor tablet in het buitenland

Maar wat nou als je op vakantie gaat? Dan wordt internetten een stuk lastiger. Je krijgt te maken met dure roamingkosten en bent in de meeste gevallen afhankelijk van lokale WiFi hotspots. We kunnen je vertellen dat de meeste WiFi hotspots in het buitenland slecht beveiligd zijn. Hierdoor ben je een makkelijk doelwit voor hackers, phishing (internetfraude) enzovoorts.

Gelukkig bieden we een oplossing: de data simkaart. De data simkaart is een herlaadkaart waarmee je alleen kunt internetten. Het is speciaal ontworpen voor Internet of Things apparaten, M2M toepassingen en mobiel internet in het buitenland. Met een data simkaart hoef je niet constant op zoek naar WiFi hotspots. Daarnaast kun je internetten tegen de voordeligste (inter)nationale internet tarieven. Hieronder verschaffen we meer informatie over een data simkaart.

Data simkaart

Een data simkaart is, zoals de naam al verklapt, een simkaart met data. Je krijgt er namelijk geen belminuten en SMS’jes bij. Je betaalt niet onnodig voor belminuten en SMS’jes. Een data simkaart is dus geschikt voor apparaten die alleen internet data nodig hebben, zoals een tablet.

✓ Data simkaart is uiterst geschikt voor tablet
✓ Goedkoopste internetbundels
✓ Overal en altijd online
✓ 4G internet met een maximale downloadsnelheid van 300 Mbps
✓ Data simkaart

Herlaadkaart voor tablet kopen in het buitenland kopen? Kijk dan hieronder. Je hebt de keuze uit twee verschillende data simkaarten:

Hoe werkt een data simkaart?

Een data simkaart kun je in principe zien als een prepaid simkaart met voordelige databundels. Het enige verschil is dat je met een data simkaart niet kunt bellen en SMS’en. Zodra je de data simkaart in je tablet plaatst, gaat die op zoek naar lokale 4G netwerken. Je kunt altijd en overal internetten totdat je databundel leeg is. Je hoeft geen rekening te houden met onverwachte telefoonkosten aan het einde van de maand. Wil je weer internetten? Dan kun je een weer een nieuwe databundel aanschaffen.

3/5 - (2 stemmen)

2 thoughts on “Simkaart voor tablet kopen?

 1. Ik vind het niet logisch dat je bundel na 1 maand vervalt bij de mobile vikings data prepaidkaart. Ik verbruik zeer weinig data per maand en deze formule komt mij duur uit.

  1. Beste Hans,

   Het is niet noodzakelijk om een bundel te gebruiken.
   Als je gebruik maakt van een bundel, dan vervalt je beltegoed na een maand.
   Wanneer je gebruik maakt van reguliere data tarieven (en dus geen bundel gebruikt) kun je hier minstens 6 maanden gebruik van maken.

   Met vriendelijke groet,
   Team Prepaidsimkaarten.BE

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *