Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid internet op Tablet

Tablets zijn vandaag de dag erg populair en worden veelvuldig gebruikt om mee te internetten. Men gebruikt hier voornamelijk WiFi voor, omdat je niet extra hoeft te betalen voor het internetten op je tablet. Toch is WiFi niet altijd beschikbaar; wat kun je in dat geval doen? Prepaid lijkt misschien alleen geschikt voor telefoons, maar dat is niet het geval. Wij geven je in deze blog aan op welke manieren je prepaid internet op je tablet kunt krijgen.

Direct Prepaid Internet op je tablet? Zo doe je dat

Heb je interesse in prepaid internet op je tablet? Kies dan voor een voordelige prepaid data bundel. Je betaalt maandelijks een vast bedrag waarmee je een bepaalde hoeveelheid data krijgt. Dit is niet hetzelfde als een abonnement: je bepaalt zelf wanneer je door middel van opwaarderen een bundel koopt en wanneer je dat niet doet (omdat je geen internet op je tablet nodig hebt).

Zie hieronder de beste bundels voor prepaid internet op je tablet:


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Kan er een herlaadkaart in mijn tablet?

Je hebt voor prepaid data bundels natuurlijk wel een herlaadkaart nodig. Hier moet je goed bij opletten, aangezien niet alle tablets dit ondersteunen. Tablets ondersteunen prepaid internet als er een 3G/4G versie van de tablet is uitgebracht. Er wordt namelijk niet van WiFi, maar van het 3G/4G netwerk van een telecomprovider gebruik gemaakt. Als een tablet dit ondersteunt, is er een ingang voor de prepaid herlaadkaart. Let op! Dit werkt alleen voor prepaid internet op tablets, dus bellen en sms’en is nog altijd niet mogelijk (Uitzonderingen daargelaten zijn tablets zijn niet gemaakt voor de functies bellen en sms’en).

Waarom prepaid internet op mijn tablet?

Prepaid internet voor je tablet raden we aan als:

  • Je een slecht WiFi netwerk hebt
  • Je niet altijd toegang tot WiFi hebt
  • Je veel onderweg bent en internet nodig hebt
  • Je niet aan een abonnement wilt vastzitten
  • Je alleen internet wilt en niet bellen/sms’en

Een prepaid internet data bundel is een goede optie als je wilt internetten op je apparaten, maar met deze bundels kun je ook bellen en sms’en. Dit is voor je tablet niet nodig, dus alleen internetten is geschikter. Dat kan met een data simkaart.

Prepaid internet op tablets met een data simkaart

Je kunt niet bellen en sms’en op je tablet, dus misschien zul je denken: waarom een prepaid herlaadkaart? In dat geval kun je kiezen voor eendata simkaart. Een data simkaart raden we in de volgende gevallen aan:

  • Je wilt prepaid internet voor je tablet in het buitenland (er zijn data simkaarten voor zowel heel Europa als de hele wereld!)
  • Je wilt met je data simkaart internetten op meerdere apparaten met behulp van een MiFi router
  • Je wilt een herlaadkaart die nooit verloopt (data simkaarten verlopen niet!)
  • Je wilt alleen data in je bundel, geen belminuten/sms’jes

Kan ik prepaid internetten op mijn tablet in het buitenland?

Hierboven hebben we aangegeven dat je kunt internetten in het buitenland met een data simkaart. Of dit voor een herlaadkaart ook geldt, ligt aan de provider: prepaid internetten (met dezelfde tarieven) is in het buitenland niet altijd mogelijk. Informeer je dus altijd bij je provider voordat je een prepaid herlaadkaart/bundel aanschaft. Er zijn voldoende providers waarbij prepaid internet in het buitenland wel mogelijk is. Zo kun je bij Mobile Vikings in de hele Europese Unie gebruiken maken van prepaid internet voor je tablet.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *