Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid internet voor thuis

Prepaid internet voor thuis klinkt voor velen als onlogisch en niet handig. Toch zitten er wel degelijk voordelen verbonden aan deze manier van jouw internet voor thuis. Er zijn verschillende redenen waarom prepaid internet thuis bruikbaar kan zijn voor jou. Lees in deze blog de voordelen van prepaid internet en waarvoor jij dit thuis goed kan gebruiken.

Prepaid internet voor thuis kopen

Ben jij al op de hoogte van de voordelen van prepaid internet thuis gebruiken? Bestel dan direct jouw herlaadkaart! Ben je opzoek naar een herlaadkaart met alleen data? Deze data simkaarten hebben veel voordelen. Het belangrijkste voordeel waar je aan kunt denken is dat de data simkaarten onbeperkt geldig blijven. Door 1 maal in het jaar je herlaadkaart op te waarderen zorg je ervoor dat het ook komende jaar je data nog geldig is. Voor het aanschaffen van een data herlaadkaart kun je hieronder kiezen voor een herlaadkaart die dekkent is in Europa of zelfs over de hele wereld!

Liever een standaard herlaadkaart kopen?

Vind jij het belangrijk naast het internetten ook gewoon te kunnen bellen wanneer dat nodig is? Met een normale herlaadkaart kun je zowel internetten als bellen. Voor het vergelijken van de normale herlaadkaarten waarmee je naast prepaid internet thuis ook kunt bellen hebben we hieronder de vergelijkingstabel voor je neergezet.


Provider
BellenSMSPer MB
Lyca (pas op: slechtste provider!)

0,090,150,10/MBBestellen
LET OP: ONS ADVIES is Mobile Vikings

Mobile Vikings
(€25,- herladen= 3GB - 3000 sms - 200 minuten)
0,1250,0083 (0,8 cent)0,0083 (0,8 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 2000 sms - 100 minuten)
0,150,0075 (0,7 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 500 sms - 50 minuten)
0,200,02 (2 cent)0,02 (2 cent) Bestellen

Prepaid internet of een internet abonnement?

Voor het gebruik van prepaid internet zul je jouw herlaadkaart moeten opwaarderen of een data simkaart aan moeten schaffen. Op het moment dat jij je tegoed hebt verbruikt kun je niet verder internetten. Dit maakt dat je met een prepaid simkaart de kosten zelf in de hand hebt en je dus geen onverwachte kosten zult krijgen. Met Sim Only abonnementen maak je een overeenkomst met een provider. Je zult elke maand een vast bedrag betalen en zult dan de beschikking krijgen over een bepaalde hoeveelheid data en belminuten. Ga je over je bundel heen? Dan kun je extra kosten verwachten.

Waarom thuis prepaid internetten?

Er zijn verschillende redenen waarom prepaid internet voor thuisgebruik geschikt kan zijn voor jou. Hieronder zullen we verschillende redenen bespreken waarom prepaid internet handig is thuis en wellicht kom je iets herkenbaars tegen.

  • Met de opkomst van slimme apparaten in huis is de belangstelling voor herlaadkaarten toegenomen. Apparaten waar je aan zou kunnen denken zijn slimme koelkasten, thermostaten, gps trackers etc. Deze apparaten verbruiken vaak weinig MB’s waardoor een herlaadkaart geschikt is als toevoeging.
  • Met prepaid internet thuis ben je er zeker van dat je altijd een mogelijkheid hebt om te internetten. Op het moment dat jouw wifi thuis een storing heeft kun je dit met een prepaid internet op een gemakkelijke manier opvangen.
  • Met een herlaadkaart zit je niet vast aan een jaar of 2 jaar durend abonnement. Verandert je inkomen in de toekomst? Met een herlaadkaart speel je hier snel op in.

De voordelen van prepaid internet

Naast de voordelen en mogelijkheden wat prepaid internet thuis, zijn er natuurlijk ook nog andere herlaadkaart voordelen. Met een herlaadkaart zul je nooit voor extra kosten komen te staan. Je zult maximaal het bedrag verbruiken wat jij op je prepaid simkaart hebt gezet. Naast dat je geen extra kosten betaald zit je ook niet vast aan maandelijkse vaste kosten. Op het moment dat je een maand wat minder te besteden hebt kun je met een herlaadkaart besparen op je kosten voor telefonie. Ook op vakantie kun je met een herlaadkaart uitgeven wat er op je simkaart staat. Bij Sim Only abonnementen kan het zijn dat wanneer jij in het buitenland over je bundel heen gaat veel kosten verkent krijgt. Met herlaadkaarten worden hoge rekeningen bij terugkomst vermeden.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *