Written by medewerker

Mijn prepaid internet werkt niet

Heb je een herlaadkaart maar werkt jouw internet niet? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met een herlaadkaart wil je altijd en overal gebruik kunnen maken van internet. Even een appje sturen of surfen over het web, het is erg lastig als dit niet kan. In deze blog gaan we je helpen met het oplossen van dit probleem. We zullen de oplossingen geven voor de vraag: Mijn prepaid internet werkt niet, wat moet ik doen? Daarnaast geven we de mogelijke oorzaken van dit probleem.

Prepaid internet werkt niet: De oplossingen!

Op het moment dat jouw prepaid internet niet werkt wil je dat uiteraard zo snel mogelijk oplossen. De oplossing kan echter per persoon en provider verschillen. De makkelijkste oplossing voor het probleem kan zijn het uit en aanzetten van je telefoon. We raden je aan dit even te doen voordat je naar andere oplossingen voor het werkend krijgen van je prepaid internet gaat zoeken. Heeft dit niet gewerkt? Lees hieronder welke instellingen je aan moet zetten voor het verkrijgen van prepaid internet met jouw herlaadkaart.

Zo krijg je prepaid internet!

  • Allereerst is het belangrijk om te kijken of je nog een actieve bundel hebt. Staat er bijvoorbeeld nog wel beltegoed op je herlaadkaart
  • Zorg voor de juiste instellingen. Deze verschillen per provider. Bij Mobile Vikings zorg je ervoor dat bij naam Mobile Vikings is ingevuld en dat je bij APN web.be hebt geselecteerd
  • Doet je prepaid internet het nog steeds niet? Controleer dan of het niet aan de herlaadkaart zelf ligt. Zo kan het zijn dat je herlaadkaart kapot is. Dit kun je controleren door hem in een andere telefoon te stoppen en te kijken of het internet daarop wel werkt
  • Per provider kan het verschillen waarom jouw prepaid internet niet werkt. Meestal komt dit doordat er bepaalde instellingen in de applicatie van de provider aan of uit gezet moeten worden.

De oorzaken van niet werkend prepaid internet

Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende oplossingen voor het werkend maken van jouw prepaid internet. Net als oplossingen zijn er ook een aantal oorzaken mogelijk dat jouw prepaid internet niet werkt. Vaak komt het doordat je telefoon instellingen onjuist staan ingesteld. Zo is het belangrijk dat je je roaming uit hebt staan en dat je gebruik maakt van het juiste portalmmm. Ook kan het zijn dat je bij de provider onjuist staat ingesteld. Dit kun je aanpassen via de app of website van de provider van jouw prepaid kaart.

Werkt jouw internet met herlaadkaart nog niet?

Heb jij alles geprobeerd om je prepaid internet werkend te krijgen bij jouw huidige provider maar wil het niet lukken? Je zou de klantenservice kunnen bellen om te vragen of zij jou een helpende hand kunnen bieden. Ze zullen er alles aan doen samen met jou het probleem op te lossen. Heb jij geen tijd of zin meer om het probleem prepaid internet werkt niet op te lossen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk meteen een nieuwe herlaadkaart aan te schaffen. Gebruik meteen onze vergelijker voor de goedkoopste herlaadkaarten. Met de vergelijker is het makkelijk de goedkoopste herlaadkaarten met elkaar te vergelijken. Vergelijk de prijzen voor het bellen, SMS-en en internetten en bestel direct jouw goedkope herlaadkaart.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *