Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid internet zonder bundel

Bij prepaid internet zijn er veel mensen die meteen denken aan een prepaid internet bundel. Een internet bundel is zeker een goede manier om te internetten maar niet de enige. Het is ook gewoon mogelijk om prepaid internet zonder bundel te gebruiken. Hieronder zal ik precies bespreken wat prepaid internet zonder bundel inhoudt, de voordelen, voor wie het geschikt is en wanneer het voordelig is. Ook kun je meteen een prepaid herlaadkaart kopen die het mogelijk maakt om te prepaid internetten zonder een bundel.

Wat is prepaid internet zonder bundel?

Als je geen speciale data bundel aanschaft en wel gebruikt maakt van mobiel internet met je prepaid simkaart kaart betekent het dat je gebruikt maakt van prepaid internet zonder bundel. Bij de meeste providers is het mogelijk om gebruik te maken van prepaid internet zonder bundel. Je zult dan zelf je beltegoed op je prepaid simkaart opwaarderen en kunt dus zelf bepalen hoeveel en wanneer je je tegoed verbruikt. Dit beltegoed is dus eigenlijk wat je verbruikt op het moment dat je gebruikt maakt van internet zonder bundel. Op deze manier ben je niet afhankelijk van abonnementen en bepaal je zelf de kosten die je maakt.

Met prepaid internet zonder bundel heb je zelf de kosten in de hand en zit je niet vast aan maandelijkse kosten

Voor wie is prepaid internet zonder bundel geschikt?

Heb jij graag zelf de kosten in de hand en wil je niet afhankelijk zijn van bundels die je per dag, week of maand op moet maken? Dan is prepaid internet zonder bundel echt iets voor jou. Tegenwoordig is overal waar je komt wifi en zul je steeds minder gebruik maken van betaald internet. Op kantoor, in de trein of in je favoriete café, op de meeste plekken waar je vandaag de dag komt heb je de beschikking tot een wifi verbinding. Met prepaid internet zonder bundel heb je geen maandelijkse kosten en bepaal je zelf wanneer en waaraan je je beltegoed opmaakt. Je zult dus geen al betaalde MB’s verspillen en betaald alleen wat je hebt verbruikt.

Wanneer is prepaid internet zonder bundel geschikt?

Wanneer je niet al te vaak gebruik maakt van internet op je mobiele telefoon is prepaid internetten zonder bundel een erg voordelige manier van internetten. Databundels hebben vaak een datum van verval. Deze zijn bijvoorbeeld een dag, week of een maand geldig. Als je dan niet alle MB’s uit je bundel hebt verbruikt zullen deze vervallen, iets wat natuurlijk erg zonde is van je geld. Met op steeds meer plekken de mogelijkheid van een wifi verbinding, zul je steeds minder gebruik gaan maken van je betaalde internet. Mocht je toch ergens geen WiFi hebben kun je ook zonder bundel gebruik maken van een voordelige en snelle internetverbinding.

Ons advies: welke provider raden wij aan?

Voor het internetten zonder bundel raden wij aan voor de provider Mobile Vikings te kiezen. Sinds 2019 surf je als gebruiker van Mobile Vikings op het netwerk van Orange. Op Het netwerk van Orange kun je nagenoeg door ons hele land 4G gebruiken. Met een downloadsnelheid van 26,8 MBPS en een uploadsnelheid van 9,5 MBPS is het netwerk van Orange het snelst.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *