Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Proximus heeft bonus-systeem aangepast

Vorige maand heeft er een aanpassing plaatsgevonden aan het bonussysteem dat geldt voor klanten van Proximus met een Pay&go prepaidkaart. Bij het opwaarderen van de herlaadkaarten via de Proximus app of de website van Proximus, zullen de klanten nu extra data krijgen. Deze hoeveelheid extra data zal hoger uitvallen dan wanneer er via de normale herlaadkaart wordt opgewaardeerd. Hieronder zullen de verschillen nader worden besproken.

Nieuwe bonus online opwaarderen herlaadkaart

Bij Proximus is het mogelijk herlaadkaarten op te waarderen met 10,15 of 25 euro. Dit kun je doen door een offline herlaadbeurt of door je herlaadkaart online op te waarderen. Bij zowel het offline als online opwaarderen krijgen de klanten extra belminuten en sms’jes. Bij een opwaardering van €10 krijgen de klanten 10 belminuten en 500 sms’jes extra. Een opwaardering van €15 levert de klanten 20 belminuten en onbeperkt SMS-en extra op. Als de klant een opwaardering doet van €25 zullen ze als extra krijgen 50 belminuten en onbeperkt SMS-en. Bij een online herlaadbeurt zal Proximus Extra data weggeven, iets wat je misloopt als je offline opwaardeert.

Online opwaarderen herlaadkaart

Hieronder hebben we in een overzicht de voordelen van online opwaarderen weergegeven. Naast onderstaande extra’s krijgen nieuwe klanten bij Proximus nog meer extra MB’s. Bij de aankoop van een nieuwe kaart van €10 krijgt de nieuwe klant daar eenmalig 3GB bovenop.

Bedrag Extra mb,s offline opwaarderenExtra mb,s online opwaarderen
€10100 MB500 MB
€15250 MB3000 MB
€25500 MB 5000 MB

Voordelen voor de klanten

Proximus biedt dus met deze nieuwe bonus actie extra mb’s voor haar klanten. Zij doen dit om zorgen bij haar klanten weg te nemen. Met het stijgende dataverbruik is het voor Proximus klanten ideaal extra MB’s tot de beschikking te hebben. Proximus zelf beweerd een verandering te zien in de gebruiksgewoonten van haar klanten. Het stijgende dataverbruik is terug te zien in de toenemende vraag van onder meer online video’s en social media. Steeds meer mensen vinden het hierdoor belangrijk genoeg data tot hun beschikking te hebben.

Welke voordelen heeft dit voor Proximus?

Voor Proximus zitten er natuurlijk ook voordelen verbonden aan het feit dat meer mensen online hun herlaadkaart opwaarderen. Zo ontlopen ze het percentage dat aan de offline winkel betaald moet worden bij het offline opwaarderen. Verder heeft Proximus de beschikking over meer persoonsgegevens als de klant online opwaardeert. Met deze gegevens is het voor Proximus makkelijker een relatie op te bouwen met hun klanten. Met deze gegevens kan Proximus bijvoorbeeld op een persoonlijkere manier hun klanten benaderen.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *