Written by Mo Maghsoudi

Prepaid only kopen?

Veel mensen die graag bereikbaar willen zijn, maar niet elke maand een vast bedrag willen betalen, maken gebruik van een prepaid only. Hoe lekker is het om niet vast te zitten aan een contract van 1 of 2 jaar, maar dat je je kosten zelf in de hand hebt. In dit artikel bespreken we wat prepaid only is en helpen we jou met vergelijken! Lees dus verder!

Geen contracten, zelf de kosten in de hand houden!

Prepaid only kopen

Als je een prepaid only wilt kopen, dan zijn er een aantal providers waar je uit kunt kiezen. In de onderstaande tabel staan de populairste providers van dit moment! Kijk goed naar je eigen behoeftes. Op het moment dat jij veel belt, kijk dan naar de prijzen voor bellen per minuut. Als je ook wel eens gebruik maakt van het internet, dan kun je kijken naar internetsnelheid en kosten per MB. Wil je hieronder meteen een prepaid simkaart kopen? Dat kan via de bestelknop!


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Wat is prepaid only?

Een prepaid sim only is een kaartje die je in je telefoon kan stoppen, met dit kaartje kun je bellen, internetten en sms’en. Het voordelige aan een prepaid simkaart, is dat je vooraf geld op de kaart zet. Het tegoed dat op de kaart staat, gaat pas naar beneden wanneer jij er gebruik van maakt. Je zit dus niet vast aan een contract van 1 of 2 jaar, maar je hebt zelf in de hand hoeveel kosten je maakt.

Wanneer een prepaid only kopen?

Een prepaid only kan heel voordelig zijn in vergelijking met een sim only abonnement. Als je niet zo heel veel belt, sms’t en internet per maand, maar wel bereikbaar wilt zijn, dan is een prepaid only geschikt voor jou! Je kunt met een prepaid only heel voordelig bellen, internetten en sms’en. Bij een sim only abonnement moet je elke maand betalen ook als je niks verbruikt. Een prepaid only heeft dat niet! Je betaald alleen als je ook daadwerkelijk gebruik maakt van telefoon.

Voordelen van een prepaid only

Een prepaid only kaart, kan veel voordelen bieden. Weet jij nog niet of een prepaid only kaart geschikt is voor jou? Hieronder hebben we de voordelen van een prepaid only op een rijtje gezet:

  • Je hebt geen vaste maandelijkse kosten. Je hebt zelf in de hand wanneer je beltegoed verbruikt en wanneer je opwaardeert.
  • Het tegoed op je prepaid only kaart heeft een houdbaarheid van een half jaar. Als je je tegoed opwaardeerd, kun je weer 6 maanden gebruik maken van het tegoed.
  • Zeer geschikt voor kinderen of personen die niet veel verbruiken
  • Je betaald alleen op het moment dat je gebruik maakt van het beltegoed.
Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *