Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid opwaarderen

Het is tijd om op te waarderen wanneer jouw beltegoed op raakt. Vanouds kocht men in de winkel een bonnetje of kaartje met een code. Deze code werd gebruikt om het beltegoed te activeren door een bepaalde nummer te bellen of SMS’en. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende manieren gekomen waarmee je beltegoed kunt kopen en Prepaid opwaarderen.
Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van openingstijden van bijvoorbeeld sigarenboeren of andere winkels. In dit artikel besteden we aandacht aan de verschillende mogelijkheden waarmee jij kunt opwaarderen.

iDeal online

Een aantal providers maakt het mogelijk om via internet op te waarderen. Dit proces werkt snel en gemakkelijk. Je kunt op de website je mobiele telefoonnummer invoeren en daarna met een iDeal betaling (of creditcard) jouw prepaid opwaarderen. Binnen no-time word je beltegoed bijgeschreven en kun jij weer verder bellen.

Automatisch opwaarderen

Automatisch opwaarderen kan in sommige gevallen handig zijn, bijvoorbeeld wanneer je zekerheid wilt hebben dat je elke maand genoeg beltegoed hebt. Prepaid opwaarderen kan soms als irritant ervaren worden, maar dit is één van de makkelijke methodes. Om automatisch op te waarderen heb je een speciale app nodig van je provider. De applicatie kan gebruikt worden om eenmalig in te stellen met welk bedrag en hoe vaak je beltegoed wordt opgeladen
Sommige providers zullen je hierna thuis een formulier opsturen die je moet ondertekenen om hen toestemming te geven voor de periodieke lasten. Nadat de formulier is verwerkt zal jouw beltegoed automatisch opgeladen worden op de momenten die je zelf hebt aangegeven.

Beltegoed kaart

Zoals eerder benoemd is dit een methode die al een tijdje bestaat. Vaak kun je een beltegoed kaart in een supermarkt, tabakszaak of andere plekken kopen. Wanneer je de kaart hebt gekocht staat er duidelijk aangegeven welke stappen je moet doorlopen om je beltegoed op te laden. Het enige nadeel is dat je afhankelijk bent van openingstijden van winkels.

Telefonisch opwaarderen of Per SMS

Als je telefonisch wilt opwaarderen of per SMS zul je je eenmalig moeten aanmelden bij jouw provider. Dit kun je doen door te bellen naar het nummer 1244. Vervolgens heb je mogelijkheid om een bedrag te kiezen en je prepaid opwaarderen. Dit gaat de meeste mensen gemakkelijk af. Let wel op! T-mobile heeft deze mogelijkheid sinds 2013 afgeschaft.

Spoedtegoed

Verschillende providers hebben een eigen unieke opwaardeer optie. Vodafone biedt de mogelijkheid om spoedtegoed aan te vragen. Als je beltegoed op is, dan hoef je alleen maar te bellen om je beltegoed op te waarderen. Dit is ideaal wanneer je beltegoed op is en je moet een belangrijke telefoontje plegen. Je ontvangt na het opwaarderen € 3 beltegoed. Deze beltegoed hoef je niet op te maken. Je neemt het gewoon mee naar de volgende maand.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *