Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Prepaid pakket

De meeste herlaadkaarten bestaan uit bundels, waarbij je belminuten, sms’jes en MB’s ontvangt bij elke opwaardering. Gebruik je regelmatig je herlaadkaart dan is het ook verstandiger om een bundel aan te schaffen dan de minuten, sms’jes en MB’s los te verbruiken (als dit mogelijk is), omdat je dan vaak voordeliger uit bent. In dit bericht leggen wij uit welke prepaid pakketten er zijn en hoe deze werken.

Operators

Onderstaand bespreken wij verschillende pakketten van diverse providers zodat wij jou als consument kunnen informeren over de pakketten die er bestaan.

Mobile Vikings

Bestel je een prepaid pakket bij Mobile Vikings? Dan kies je vooraf al een beltegoed pakket waar je voor wilt gaan. Mobile Vikings laat je kiezen tussen twee soorten prepaid pakketten, waarbij je de focus op bellen of juist op internetten kunt leggen. Oftewel: wil je veel bellen, of juist veel internetten? Bij beide keuzes krijg je uiteindelijk zowel belminuten, SMS’jes als data, maar de verhoudingen liggen anders. Vervolgens kun je kiezen uit de grootte van de bundel. Hierbij geldt zoals altijd: hoe groter de bundel, hoe meer waar voor je geld je krijgt. Daarnaast krijg je natuurlijk ook het welbekende Vikingvoordeel (gratis tegoed wanneer je belt of SMS’t naar andere Vikings). Je bundels is net als het Vikingvoordeel een maand houdbaar.

Ello Mobile

Bij Ello Mobile kun je kiezen voor prepaid bundels, maar kun je ook nog afrekenen tegen losse tarieven. Je kunt kiezen voor een All-in bundel (internet, bellen en SMS’en), maar ook voor bundels waarmee je alleen kunt bellen en SMS’en. Uniek aan het prepaid pakket van Ello Mobile is dat de volledige winst naar het goede doel gaat. Op de website van Ello kun je zien welke projecten je steunt met de telefoontjes die jij pleegt. Mooi initiatief hé?

Data only herlaadkaart

Een data only herlaadkaart is een heel ander prepaid pakket dan dat de providers hierboven bieden. Met een data simkaart kun je alleen maar internetten. Dus niet bellen en ook niet SMS’en. Bij aankoop krijg je een bepaald tegoed aan beltegoed. Hiervoor kun je vervolgens bij de provider unieke databundels activeren. Bundels zijn 365 houdbaar. Verlopen ze dan, dan kun je ze heractiveren door opnieuw te herladen. Uniek aan dit aanbod is dat het data simkaarten betreft waarmee je in heel Europa of in de hele wereld kunt internetten vanuit je bundel. Erg goedkoop voor reizigers onder andere.

Lycamobile – MOMENTEEL NIET TE KOOP

Lycamobile heeft veel verschillende pakketten. Als we alleen even kijken naar de alles in één ofwel de “All in One” bundels van Lyca dan zijn er al 6 pakketten waaruit je kunt kiezen. Dit gaat in prijs van laag naar hoog. Bij de “All in One 10” krijg je voor €10,- bijvoorbeeld 500 minuten en sms’jes en 1GB data. De bundels zijn 30 dagen geldig. Ook zijn er de zogeheten Talk & Text bundels waarbij je geen MB’s ontvangt. Let op: de bundels worden automatisch verlengd! Wil je de bundel stopzetten dan doe je dit door *190# in te toetsen.

Mobistar – MOMENTEEL NIET TE KOOP

Bij Mobistar bepaal je bij het kopen van de herlaadkaart al welke bundel / prepaid pakket je wilt hebben. Je maakt de keuze door te kijken naar je eigen mobiele verbruik: bel je veel, sms je veel of maak je vooral gebruik van mobiel internet? Later kun je dit altijd nog aanpassen. Je belwaarde is onbeperkt geldig, bij elke herlaadbeurt van minstens €10,- wordt je belwaarde weer verlengd met 1 jaar. Bij Mobistar maakt iedere klant gebruik van het 4G netwerk, mits je over een compatibel toestel hebt en je binnen het bereik van het netwerk bent. Wij verkopen momenteel geen herlaadkaarten van Mobistar. Op de homepage is ons huidige aanbod te zien.

Goedkoopste herlaadkaart

Welke herlaadkaart voor jou persoonlijk het beste en goedkoopste is, is afhankelijk van je mobiele gebruik. Bel je veel met gebruikers van een bepaalde provider dan is het voordeliger om voor dezelfde provider te kiezen. Wil je vooral bellen dan is het verstandig om de goedkoopste belbundel uit te zoeken. Maak je juist veel gebruik van mobiel internet dan is een bundel waarbij je gratis MB’s ontvangt interessant. Ga je binnenkort op vakantie en wil je in het buitenland ook van je prepaid gebruik maken, bekijk dan het aanbod van buitenland bundels eens.

1/5 - (2 stemmen)

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + vier =