Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Simkaart voor alarmsysteem

Met de ontwikkelingen in de technologie zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan om te communiceren met elektronische apparaten. Zo is het al een aantal jaren mogelijk geworden om een simkaart voor alarmsystemen te kopen en gebruiken. Hoe dit in zijn werking gaat, welke simkaart je het best kunt gebruiken en waar je een simkaart kunt kopen zullen verder toegelicht worden in dit artikel.

Hoe werkt een simkaart voor alarmsysteem?

Wanneer de installatie van een alarmsysteem is voltooid zijn er op verschillende plekken van een gebouw voorzien van detectoren bij bijvoorbeeld ramen en deuren. Veelal zijn alarmsystemen gekoppeld aan een vaste telefoonlijn. Bij het minste of geringste aan beweging zal de melder afgaan en automatisch een oproep uitvoeren naar een vooraf ingestelde nummer. In principe een prima proces, maar waarom heb je hier dan een simkaart nodig?

Waarom een simkaart voor alarmsysteem?

De afgelopen jaren is er een toename geweest in het aantal garages, opslagboxen en loodsen. Dit soort locaties hebben in veel gevallen geen vaste telefoonlijn, waardoor je ze niet naar behoren kunt beveiligen. Tegenwoordig zijn er alarmsystemen waarin je een GSM module kunt activeren door simpelweg hier een losse simkaart in te voeren. Zodra dit is gelukt koppel je een alarmnummer dat gebeld zal worden wanneer er een alarmsysteem af gaat. De kosten van een oproep worden geheel in rekening gebracht op het nummer die in het systeem is ingevoerd.
Met het gebruik van deze methode is het mogelijk om alles te beveiligen wat maar beveiligd moet worden.

Welke simkaart voor alarmsysteem/alarminstallatie?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft simkaarten voor alarmsystemen. Echter zou de keuze volgens ons moeten vallen op een herlaadkaart i.p.v. een sim only simkaart. Dit is het meest logische, aangezien er doorgaans niet zo vaak ingebroken wordt in een van uw gebouwen. Het zou dan zonde zijn om een maandelijkse abonnementsvorm af te sluiten waar u toch (hopelijk) niet zo vaak van gebruik hoeft te maken.

Op onze website kunt u gemakkelijk en snel een data simkaart voor uw alarmsysteem kopen. Wij raden je aan om een data simkaart aan te schaffen omdat deze een aantal voordelen heeft en die zijn als volgt:

  • Uw datategoed heeft een geldigheid van 365 dagen
  • De houdbaarheid van de simkaart is onbeperkt
  • De simkaart is in Europa of wereldwijd te gebruiken
  • Aanwezigheid van 24/7 service(Engels sprekend)
  • Sessies worden afgerond op 1kb

De onderstaande data simkaarten worden gebruikt voor alarmsystemen:

Ben je benieuwd naar andere herlaadkaarten? Bekijk dan onze homepage en kies daar uw herlaadkaart. Twijfel je over je keuze? Laat dan een reactie achter of neem contact met ons op.

2.7/5 - (16 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *