Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Simkaart voor MiFi

De afgelopen 2 jaar zijn Mifi routers enorm populair geworden. Mobiele data wordt namelijk steeds goedkoper en in principe hebben wij niet eens meer SMS of Beltegoed nodig. Het enige wat wij nodig hebben is mobiele data. Daarbij is prepaid data internet het meest populair en daarbij de vraag naar een simkaart voor MiFi routers het meest verkocht.

Omdat wij het niet eens zijn met het aanbod van veel providers, hebben wij een eigen herlaadkaart ontwikkeld als zijnde “data simkaart”. Deze kaart is onder andere speciaal gemaakt als ideale MiFi simkaart.

Zie onderstaand direct ons aanbod welke is opgesplitst in een mifi simkaart voor Europa en een MiFi simkaart met een wereldwijde netwerk dekking.

Naast deze Mifi simkaarten bieden wij ook een MiFi router aan in combinatie met een MiFi data simkaart. Note: Deze simkaarten hebben geen telefoonnummer. De simkaarten zijn enkel geproduceerd voor data bundels. Je kunt er dus niet mee bellen, maar natuurlijk wel bellen via Apps als WhatsApp, Skype, Google Hangout, Facetime, Snapchat etc. etc.

TROTS! Onze MiFi simkaart is de best verkochte data simkaart van België & Nederland!

Onze MiFi simkaart is de best verkochte data simkaart! Hoe kan dat?

✓ Deze MiFi simkaart blijft onbeperkt geldig
✓ Data bundels zijn 12 maanden geldig! (bij alle andere providers max 6 maanden)
✓ Super snelle 4G verbinding
✓ Gemakkelijk opwaarderen via het account dat je ontvangt bij je bestelling!
✓ 24 uur / 7 dagen per week Support!

Bovenstaand zijn de belangrijkste punten waarom bijna iedereen kiest voor deze data simkaart voor o.a. mifi routers.

Databundels (internetbundels) voor onze Mifi sim

Wij hanteren 5 databundels voor onze data simkaarten. Deze bundels kun je eenvoudig opwaarderen via de website URL die je ontvangt bij je bestelling. Mocht je meer vragen hebben, neem dan gewoon even contact met ons op. Zie onderstaand alle databundels voor jouw Mifi kaart:

Toch een MiFi router erbij kopen?

Zoals je bovenstaand hebt gelezen stellen wij ook MiFi routers ter beschikking. Wij hanteren alleen A-kwaliteit, dus de MiFi routers die wij verkopen geselecteerd op basis van zowel hoge technische kwaliteit. Een aantal belangrijke functies zijn onder andere:

  • 10 apparaten kunnen verbinden met 1 Mifi Router
  • GRATIS data simkaart + 1GB data gratis data. Je betaalt dus alleen de router
  • Nieuwste technologie, dus de router zelf is erg snel
  • Ook 24/7 support en wij garanderen dat de router altijd werkt!

Zie onderstaand nogmaals de opties en bezoek de productpagina van de router (door op de afbeelding te klikken) voor nog meer informatie over het apparaat zoals technische specificaties. Ook kun je terecht op de pagina: Mifi router kopen

1.7/5 - (9 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *