Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Vakantie sim / Vakantie herlaadkaart

De zon is al een tijdje volop aan het schijnen in Nederland. Desondanks reizen veel Nederlanders naar andere landen om te genieten van hun vakantie. Binnen de EU is er vaak nog de mogelijkheid om te bellen, SMS’en en internetten vanuit je bundel. Heb je geen bundel of wil je een vakantie sim om een andere reden? Dan ben je op het juiste adres. Op deze pagina geven we je de belangrijkste informatie betreffende vakantie simkaarten.

Waarom een vakantie sim?

Er gelden in het buitenland voor mobiel bellen en internet soms hogere tarieven. Heb je een bundel? Geen probleem! In de Europese Unie en een aantal andere landen kun je meestal een normale bundel blijven gebruiken. De roaming kosten zijn namelijk afgeschaft in de EU zone. Let op: In sommige Europese landen gelden de roaming kosten wel. Check dus altijd even bij je provider! In landen die zich buiten de Europese Unie wordt geen gebruik gemaakt van jouw bundel. De kosten die je daar maakt voor het gebruiken van belminuten en MB’s zullen dus bovenop de kosten van je eigen bundel komen. Afhankelijk van de provider, kunnen deze behoorlijk hoog uitvallen.

Een vakantie sim aanschaffen is daarom ideaal. Je koopt een herlaadkaart (prepaid simkaart) (als jouw vakantie simkaart natuurlijk), waardeert hem op en je bent klaar. Je zult je geen zorgen meer hoeven te maken om extra kosten die je misschien zult maken omdat je over je bundel heen zit of in een land verblijft waar je bundel niet geldig is. Bijgaande heb je het voordeel dat je:

  • Betaald voor wat je gebruikt. Waardeer je voor €10 op? Dan kies jij wanneer je je tegoed verbruikt. Hoelang je tegoed geldig is, is echter wel afhankelijk van je provider.
  • Niet vastzit aan een maandelijks abonnement. Als je maar twee weken op vakantie gaat, hoef je dus geen sim only abonnement voor een maand af te sluiten. Dit scheelt behoorlijk in de kosten.

Welke simkaart is geschikt voor op vakantie?

Zoals eerder aangegeven is een herlaadkaart zeer geschikt voor op vakantie. Als je wekenlang in het buitenland zit, dan kan het lonen om een herlaadkaart aan te schaffen en in je smartphone te stoppen. Uiteraard ben je goedkoper uit als je er één in Nederland besteld.
De keuze wat betreft welke herlaadkaart is afhankelijk van het gebruik. Hieronder bespreken we de mogelijkheden welke het beste bij jou kunnen passen.

Vakantie sim kopen

Er zijn twee mogelijkheden die zeer aantrekkelijk zijn voor het gebruik in het buitenland. De meest logische keuze is een data simkaart. Dit is een “herlaadkaart” ofwel prepaid simkaart waarop je tegoed kunt opwaarderen en hiermee gebruik kunt maken van een supersnelle netwerkverbinding in het buitenland en zelf wereldwijd. Met deze simkaart is het alleen niet mogelijk om te bellen of SMSen, dus dan zal je die ene keer toch gebruik moeten maken van een applicatie zoals Whatsapp om te bellen of een berichtje te sturen. Vooralsnog is een data simkaart in bepaalde situaties zeer handig. Bijvoorbeeld wanneer jij een MIFI router mee hebt op vakantie en je meerdere apparaten tegelijk van een veilige internetverbinding wilt voorzien op een plaats waar je geen internetverbinding tot je beschikking hebt.

Tip: Koop deze data simkaart als jouw vakantie sim!

Er zijn twee type data simkaarten waaruit u kunt kiezen die ideaal zijn als vakantie sim.

  • De Europese data simkaart
  • De Wereldwijde data simkaart

De unieke voordelen van onze data simkaart

Op onze websites worden verschillende simkaarten aangeboden. Echter, heeft de data simkaart unieke voordelen die u nergens anders kunt terug vinden:

  • De data op deze simkaart blijft 365 dagen actief (Als je binnen die tijd een nieuwe bundel koopt, dan is je tegoed weer 365 dagen geldig. Je kunt je tegoed zo onbeperkt meenemen!)
  • De simkaart kan in Europa of zelfs Wereldwijd gebruikt worden.
  • 24/7 de beste service via mail en telefonie (Engels sprekend)
  • Sessies worden afgerond op 1kb
  • 2.6/5 - (5 stemmen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *