Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Herlaadkaart met beltegoed kopen

De meeste prepaidkaarten bij de bekende providers bestaan uit bundels. Je kunt de simkaart dus direct gebruiken zonder eerst te hoeven herladen. Dit kan vooral handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een simkaart cadeau geeft aan je opa of kind. In onderstaand bericht leggen wij uit welke providers prepaid simkaarten met beltegoed verkopen.

Het aanbod van providers

Bij Mobistar, Base, Proximus en Red Bull Mobile bestaat je herlaadkaart uit een bepaalde bundel waarmee je kunt bellen en/of sms’en en/of kunt internetten. Het aantal hangt af van het herlaad bedrag. Bij sommige providers ontvang je na elke herlaadbeurt gratis tegoed. Dit is dan wel minder lang geldig.
Bij Simyo kost de simkaart 10,- en ontvang je ook 10,- belkrediet op de herlaad kaart. In sommige gevallen moet je de simkaart eerst registreren om dit gratis tegoed daadwerkelijk te kunnen ontvangen. Een herlaadkaart hoef je (nog) niet verplicht te registreren, het is ook mogelijk om de simkaart anoniem te gebruiken. Bij Lycamobile is de simkaart gratis en ontvang je geen beltegoed. Bij Simyo en Lycamobile bestaat de simkaart niet uit een hoeveelheid minuten, sms’jes of mb’s. Tenzij je een bundel activeert, gaat het tegoed per min/sms/mb van je belkrediet af. In de meeste gevallen kun je een herlaadkaart dus direct gebruiken en ben je niet verplicht om direct te herladen.

Conclusie

Hoewel je een herlaadkaart tegenwoordig gemakkelijk online kunt herladen, is het voor sommige consumenten waaronder senioren en kinderen fijn wanneer er direct beltegoed op de simkaart staat. Voor deze groepen kan het herladen een probleem zijn. Daarom is het ook mogelijk om automatisch op te waarderen te activeren. Deze optie is bij veel providers online in te stellen, lees er meer over in onze post Beltegoed opvragen en herladen. Wanneer je bijvoorbeeld in de hand wilt houden hoeveel je kind verbruikt, kun je het tegoed automatisch laten opwaarderen. Ook voor senioren die niet goed weten hoe het opwaarderen werkt, is het automatisch opwaarderen een interessante optie. Een ander bijkomend voordeel van deze functie is het feit dat je de geldigheid van het beltegoed hierdoor niet in de gaten hoeft te houden, omdat de simkaart elke keer automatisch herladen wordt.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *