Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Internet in het buitenland

Ook voor internet in het buitenland bieden wij een geschikte oplossing. Een normale databundel is in principe overal in de EU geldig (tenzij anders aangegeven), Buiten de EU moet je een extra bedrag betalen om even goed gebruik te kunnen blijven maken van de voordelen die mobiel internet in buitenland jou te bieden heeft. De meeste providers bieden jou de optie om een voordelige databundel te kopen voor buiten de EU.

Naast de normale internet bundels, ook een nieuwe vorm aan van internet in buitenland aan, namelijk data simkaarten ook wel data only simkaarten genoemd. Deze simkaarten zijn ideaal voor wanneer je alleen de behoefte hebt aan internet in het buitenland, zonder dat je hiervoor hoeft bij te betalen voor sms’en en bellen. Een data simkaart is de oplossing voor apparaten die alleen maar gebruik maken van internet (zoals een MiFi router of M2M apparaat), de data simkaart stelt je in staat om gebruik te maken van de voordelen die een supersnel 4G+ netwerk je te bieden heeft.

Voordelen Data simkaart

Een data simkaart is de oplossing voor snel mobiel internet in buitenland, waarom lees snel verder!

  • Een data only simkaart is onbeperkt geldig/houdbaar (simkaart wordt nooit afgesloten)
  • Het is de GOEDKOOPSTE manier voor prepaid internet
  • Alle data is 365 dagen geldig, je sluit een databundel af en je geniet 365 dagen van de voordelen die een data simkaart je te bieden heeft
  • Je geniet van snel 4G+ internet, met een downloadsnelheid tot wel 300Mbps!

Internet in het buitenland via Data Simkaarten

Het gebruik van een data simkaart wint steeds meer aan populariteit. Steeds meer mensen zien de voordelen in die een data simkaart te bieden heeft voor mobiel internet. Er zijn twee varianten:

Zoals de naam al zegt is de data simkaart Europa geschikt voor internet in Europa, terwijl de data simkaart Wereld een dekking garandeert in heel de wereld (mits land aangesloten). Een Data Simkaart is uitermate geschikt voor internet in het buitenland, de internetsnelheid is namelijk zeer snel. Wanneer je op reis gaat naar het buitenland is een data simkaart zeker geen overbodige luxe

Data Simkaart Europa

Met onze data simkaarten (Europa) kun jij (onbeperkt) genieten van internet in een ander land. Of je nou op vakantie gaat, op zakenreis gaat of een andere reden hebt om tijdelijk in het buitenland te verblijven, met onze data simkaart ben je verzekerd van snel, veilig, betrouwbaar en eigen internetverbinding. Landen waarin je verbindingsmogelijkheden hebt met de data simkaarten zijn:

Data Simkaart Wereld

Met onze Data simkaart ben je verzekerd van een dekking die grote delen van de wereld bestrijkt. Helaas kunnen wij momenteel nog niet een wereldwijde dekking garanderen, dit heeft echter te maken met het feit dat niet ieder land een stabiele en veilige internetverbinding kan garanderen. Evengoed zijn wij van PrepaidSimkaarten in staat om in grote delen van de wereld een veilige en snelle internetverbinding te garanderen. In de volgende landen hebben wij een dekking:

Met een Data Simkaart kun jezelf kiezen hoe uitgebreid je de bundel maakt, je kunt hierbij zelf kiezen hoe uitgebreid je je bundel maakt. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende bundels.

Waarom een Data sim?

Beide simkaarten zijn ideaal om te gebruiken in het buitenland. Ze zijn namelijk ideaal voor vakanties, lange reizen of zakenreizen. Momenteel hebben wij een mooie aanbieding voor jou! Bij het afsluiten van een prepaid bundel krijg je nu tijdelijk 1 GB gratis erbij. Daarnaast is de bundel 365 dagen geldig (uniek in Europa). Wanneer de databundel niet op is binnen 365 dagen wordt het tegoed bevroren tot de databundel opnieuw geactiveerd wordt, zodra je die opnieuw activeert gaat je oude tegoed mee terug.

Internet in buitenland in combinatie met een MiFi router

Ga jij naar het buitenland? En wil je gebruik blijven maken van mobiel internet? Koop dan een data simkaart in combinatie met een MiFi router. Een MiFi router is uitermate geschikt voor een data simkaart, een MiFi router in combinatie met een data simkaart is een garantie voor snel mobiel internet in het buitenland. Een MiFi router is een ideaal apparaat voor onderweg, je stopt een data simkaart in de MiFi router en je hebt overal internet. In combinatie met een data simkaart heb je dus overal in de wereld de beschikking tot je eigen internetverbinding.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *