Written by Team PrepaidSimkaarten.BE

Mobile Vikings Only Data herlaadkaart

Provider Mobile Vikings speelt met de only data herlaadkaart in op de verminderde interesse van jongeren in sms’en en bellen en de verhoogde behoefte aan bundels met data. Mobile Vikings komt met een herlaadkaart waar enkel data is inbegrepen, sms diensten en belminuten worden volledig geschrapt. Meer informatie over deze herlaadkaart? Lees dan deze blog waarin je leest over de kosten, omvang van data en hoe het zit met je eigen bereikbaarheid voor anderen.

Wat houd de only data in?

De Mobile Vikings only data herlaadkaart bestaat zoals de naam doet vermoeden alleen uit een data gedeelte. Vanaf slechts €15,- per maand heb je de beschikking over 8GB aan data. Het tegoed is voor 1 maand geldig. Je kunt het tegoed niet meenemen naar de volgende maand. Dit betekent dat je per maand je prepaid tegoed moet opwaarderen. Let dus goed op hoeveel je verbruikt. Wat je niet hoeft te doen is jezelf druk te maken dat je boven de datalimiet uit gaat komen. Omdat het gaat om een prepaid tegoed is dit niet mogelijk.

Bereikbaarheid met data only

De Only data herlaadkaart kun je telefonisch of per sms geen contact opnemen met andere personen. Gebeld worden en sms’jes ontvangen van anderen is wel mogelijk. Belangrijk om te weten in het geval van noodsituaties kun je gewoon bellen naar de gebruikelijke noodnummers. Bellen naar gratis nummers kan ook gewoon met data only.

Alternatieven voor bellen

Gezien de grote van 8GB data kun je gebruik maken van alternatieven om te bellen. Denk daarbij aan Facetime of Whatsapp bellen. Het (beeld)bellen wordt steeds gebruikelijker en wordt steeds vaker gedaan.

Data only Mobile Vikings

Mobile Vikings richt zich met de only data herlaadkaart op een doelgroep die steeds minder behoefte heeft aan bellen of sms’en. De grote van 8GB aan data in verhouding met de prijs van €15,- is het zeer aantrekkelijk om een data only aan te schaffen. Nadelig is wel dat je per maand nieuw tegoed moet aanschaffen. Dit kan ook voordelig zijn omdat je met een prepaid niet gebonden bent aan een abonnement. Daardoor kun je per maand kiezen voor een andere vorm van tegoed. Bekijk het actuele aanbod herlaadkaarten van Mobile Vikings en bestel direct!

Andere Only data sims

Naast de data only van Mobile Vikings kun je ook kiezen voor een data simkaart Europa . In tegenstelling tot de data only van Mobile Vikings kun je met de data simkaart Europa in heel Europa vrijuit internetten. Ideaal dus als je veel in Europa reist. Verder is er gegarandeerd een 4G netwerk verbinding en blijft de simkaart altijd geldig.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *