mobistar logo
Mobistar is Orange geworden, onderstaande informatie is gedateerd. Kijk op onze vernieuwde Orange herlaadkaart pagina over de producten, diensten, tarieven en mogelijkheden van Orange.

Eigen netwerk

Mobistar is één van de drie providers in België met een eigen netwerk. De andere twee zijn Base en Proximus. Het bedrijf bestaat al sinds 1996 en Orange is het moederbedrijf. Hoewel de meeste Belgen gebruik maken van prepaid diensten schijnt Mobistar de enige operator te zijn met meer klanten met een abonnement dan prepaid klanten.

Je hebt de keuze uit drie verschillende herlaadkaarten.

 1. Internet on mobile: dit is een herlaadkaart voor degene die veel online zijn en hun smartphone vooral gebruiken om mee te internetten. Je kunt met €10,-, €15,- of €20,- opwaarderen. Voor het opwaardeerbedrag krijg je een bepaald aantal minuten, sms’jes en MB’s. Je beltegoed en sms’jes van het opwaardeerbedrag zijn 1 jaar geldig en de bonus is 31 dagen geldig. Je kunt gebruik maken van het 4G netwerk van Mobistar.
 2. Mobistar Dolfijn: Deze herlaadkaart is vooral interessant voor mensen die veel sms’jes versturen en actief zijn op social media. Het werkt hetzelfde als de hierboven besproken herlaadkaart, alleen ontvang je met de bonus onbeperkt Facebook en Twitter gebruik.
 3. Mobistar Kangoeroe: de herlaadkaart om mee te bellen en sms’en. Bij de bonus ontvang je dan ook geen MB’s of onbeperkt social media, maar gratis belminuten en sms’jes.

Mobistar tarieven per herlaadkaart

Mobistar bestaat niet meer! Bestel een van de bestee herlaadkaarten van Belgie via de onderstaande tabel

Slide / Swipe / Scrol naar rechts op mobiel


Prepaid Provider

BellenSMSPer MB
Mobile Vikings
€25,- herladen= 4GB - 4000 sms - 200 min)

0,1250,0063 (0,6 cent)0,0063 (0,6 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€15,- herladen= 2GB - 4000 sms - 100 min)

0,150,004 (0,4 cent)0,0075 (0,7 cent) Bestellen
Mobile Vikings
(€10,- herladen= 500MB - 4000 sms - 50 min)

0,200,0025 (0,25 cent)0,02 (2 cent) Bestellen
Data simkaart - Europa


n.v.t.n.v.t.0,006 / MB (vanaf 0,6 cent) Bestellen
Data simkaart - Wereld


n.v.t.n.v.t.0,018 / MB (vanaf 1,8 cent) Bestellen
Ello Mobile
Alle winst gaat 100% naar goede doelen!
0,140,080,009/MB (per 1GB bundel)
0,14 MB (zonder bundel)
Bestellen

Wil je de tarieven vergelijken met andere providers dan kan dat op de homepage.

Mobistar gratis simkaart

 • De herlaadkaarten zijn online gratis te bestellen.
 • Je ontvangt de simkaart binnen twee werkdagen.
 • Zodra je de simkaart in gebruik neemt wordt de simkaart geactiveerd.
 • Nummerbehoud aanvragen is mogelijk.
 • Je krijgt de mogelijkheid om de simkaart twee dagen gratis uit te testen, je ontvangt 250 MB gratis op de nieuwe simkaart.
 • Je kunt je herlaadkaart online opwaarderen.

Geldigheid van de herlaadkaart

De herlaadkaarten zijn 12 maanden geldig, heb je nog belkrediet op de simkaart staan en waardeer je op voordat de 12 maanden verlopen zijn dan wordt dit oude tegoed ook met 12 maanden verlengd. Waardeer je niet op voordat de 12 maanden verlopen zijn dan wordt je kaart en dus je nummer geannuleerd en kun je deze niet meer gebruiken.

De virtuele omgeving

Mobistar heeft een website waarop je als klant kunt inloggen waardoor je op je persoonlijke account terechtkomt. De provider biedt zowel abonnementen als prepaid diensten aan en heeft ook een aanbod in gsm’s, smartphones en tablets. Op deze pagina gaan wij dieper in op het aanbod en de tarieven van Mobistar herlaadkaarten.

Je eigen verbruik inzien

Om te bekijken hoeveel tegoed je verbruikt zijn er meerdere opties mogelijk. Dit kan in je persoonlijke account op de website, via #123# (gratis) of via de Mobistar App.

Extra dienst

Wanneer je geen belkrediet of minder dan €0,50 hebt, kun je gratis elke maand 30 sms’jes versturen met de tekst: “Ik heb geen belwaarde meer, bel me terug!”, of “Ik heb geen belwaarde meer, kan je mijn prepaidkaart herladen ajb.” Je kunt deze dienst activeren door een bepaalde code in te voeren.

Mobistar herladen

Je kunt je kaart online herladen via homebanking of een kredietkaart. Je kunt ook instellen dat er automatisch elke maand tegoed wordt bijgeschreven, zodat je nooit zonder tegoed zit. Het is ook mogelijk om via een geldautomaat je simkaart te herladen. Verder kun je herladen met een herlaadticket die verkrijgbaar is bij verschillende verkooppunten. Tot slot is het mogelijk om je bankrekening te laten koppelen aan je simkaart, zo kan je met je gsm al je bankzaken regelen.

Mobistar klantendienst

Contact met Mobistar kan via het forum, e-mail, Facebook en Twitter. Ook telefonisch is de klantenservice bereikbaar via 5000 (gratis) of via 027459500 (lokaal tarief). Op de website is te vinden op welk tijdstip je het beste kunt bellen en staat het keuzemenu al voor je uitgeschreven waardoor je er sneller doorheen bent.

4 thoughts on “Mobistar herlaadkaart (prepaid)

 1. Beste,

  Ondertussen heb ik al 2 dagen online de gsm van de Moemoe willen herladen. Dit is nog steeds niet gelukt. Niet via de MasterCard. niet met Bancontact. Niet via de smartphone en ook niet via de laptop. Op de laptop krijg je na betaling een scherm met programmeertaal (javascript? php?…)

  De telefoon moet met 5€ herlaad worden zodat de Moemoe weer 12 maanden verder kan.

  Is dit een tijdelijk betalingsprobleem van Orange? Mobistar?

  Alvast bedankt!

  Een kleinzoon die de Moemoe wil helpen gezien ze een sms krijgt van Orange dat haar simkaart vervalt als ze niet opnieuw herlaad want haar beltegoed vervalt na 12 maanden. ook al heeft ze dit niet gebruikt.

  1. Beste Davy,

   Wij herkennen dit probleem niet.
   Wellicht dat een bezoeker op de website dit herkent en je kan helpen.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaarten.BE

 2. Beste , Ik was lange tijd in het bezit van een prepaid kaart met nummer 0494923504. Nu wou ik deze terug herladen daar dit een 2de nummer is en het nummer is niet meer in gebruik en ik kan het ook niet herladen ?

  1. Beste Thalisa,

   Het klopt dat wanneer je je prepaid kaart voor een bepaalde tijd niet gebruikt en niet herlaad, deze geblokkeerd en vervolgens gedeactiveerd wordt.
   Bij Mobistar geldt dat de belwaarde 12 maanden geldig is, dus dat je deze ieder jaar opnieuw moet opwaarderen. Anders wordt de simkaart geblokkeerd.
   Dit is waarschijnlijk bij jou het geval.
   Helaas kun je hier nu niets meer aan veranderen en kun je de simkaart niet meer gebruiken.
   Je zou de klantenservice van Mobistar kunnen vragen of ze nog een oplossing voor je hebben.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaarten.BE

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *